Lækre cupcakes som du kan spise med god samvittighed.
Det er kun toppingen som indeholder sukker, alt andet i dem er at anbefale som et lækkert og sundt mellemmåltid
Opskriften giver ca. 12 styks.
Du skal bruge:
200g nødder (para, cashew, hassel, mandler el. lign)
100g kokosmel
75g dadler eller saftige tørrede figner
1 stor moden banan
3 øko æg
75g smeltet kokosfedt
1dl Skyr eller kvark
2tsk. Bagepulver
1tsk. Vanilje pulver
lidt salt
ca. 1 håndfuld af din ynglings mysli med frugt
Så nemt er det:
Kom nødder, kokosmel, dadler og banan i en foodprocessor og kør det godt sammen.
Tilsæt kokosfedt, skyr og æg og blend masse glat.
Vend resten af ingredienserne i og fyld dejen i 12 muffinsforme.
Bag dem ca. 12 minutter ved 190°C – lad dem køle af og pynt dem med glasur.
Topping:
100g plantemargarine
200g frisk ost
Flormelis til at smage til med
7-8 blåbær eller brombær
Blend bær med halvdelen af friskosten. Pisk margarine og vend sammen med friskost og de blendede bær.
Smag til med flormelis og sprøjt cremen på kagerne.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.