torsdag den 12. januar 2012

Opskrift på sunde cupcakes

Lækre cupcakes som du kan spise med god samvittighed.


Det er kun toppingen som indeholder sukker, alt andet i dem er at anbefale som et lækkert og sundt mellemmåltid

Opskriften giver ca. 12 styks.



Du skal bruge:
200g nødder (para, cashew, hassel, mandler el. lign)


100g kokosmel


75g dadler eller saftige tørrede figner


1 stor moden banan


3 øko æg


75g smeltet kokosfedt


1dl Skyr eller kvark


2tsk. Bagepulver


1tsk. Vanilje pulver


lidt salt


ca. 1 håndfuld af din ynglings mysli med frugt



Så nemt er det:

Kom nødder, kokosmel, dadler og banan i en foodprocessor og kør det godt sammen.

Tilsæt kokosfedt, skyr og æg og blend masse glat.

Vend resten af ingredienserne i og fyld dejen i 12 muffinsforme.



Bag dem ca. 12 minutter ved 190°C – lad dem køle af og pynt dem med glasur.



Topping:

100g plantemargarine

200g frisk ost


Flormelis til at smage til med


7-8 blåbær eller brombær



Blend bær med halvdelen af friskosten. Pisk margarine og vend sammen med friskost og de blendede bær.

Smag til med flormelis og sprøjt cremen på kagerne.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.